вівторок, 21 квітня 2020 р.

Освітня програма «Skills Lab 2020»

Пропонуємо познайомитися з освітньою програмою «Skills Lab 2020» за напрямками «Шлях до успіху» та «Самозайнятість».
Цільова аудиторія програм – молоді люди віком від 15 до 24 років.
Метою програми «Шлях до успіху» є розвиток да вдосконалення навичок, що затребувані на сучасному ринку праці. Протягом навчання за програмою «Шлях до успіху», учасники та учасниці дізнаються, як знайти роботу своєї мрії, скласти взірцеве резюме, що потрібно знати для успішної співбесіди, як раціонально планувати робочий час, щоб досягти успіху та що таке критичне мислення і чому це важливо.
Програма «Самозайнятість» спрямована на розвиток та вдосконалення компетенцій, які необхідні для створення успішної власної справи. В межах програми «Самозайнятість» учасники отримають знання з особливостей розроби та створення власного бізнесу, розглянуть правові та фінансові питання підприємницької діяльності, дізнаються, як написати бізнес-план: від ідеї до реалізації, для чого потрібна маркетингова стратегія та як її скласти.
Заняття будуть проходити в онлайн-режимі.
Посилання на реєстрацію у програмі Skills Lab 2020 за напрямками «Шлях до успіху» https://cutt.ly/QtyZz0R та «Самозайнятість» https://cutt.ly/AtyZq20.
Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Немає коментарів:

Дописати коментар