понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Участь у паріотичній грі "Джура"

З метою збереження славних козацьких звичаїв, формування у молоді навичок військової підготовки, виховання почуття патріотизму, згуртованості, відповідальності у місті була проведена військово-патріотична гра «Джура».  У грі брали  участь   6 команд.
В рамках гри були проведені  змагання та конкурси, в яких команда ДНЗ «Бердянський центр професійно- технічної освіти» (учні групи Є 11 - Гронь Андрій та Ільїн Олег) показала високий результат.
Конкурс стройова підготовка передбачав виконання стройових команд на місці, стройову ходу з піснею. Наступним етапом гри була стрільба із пневматичної гвинтівки. Змагання з цивільної оборони складалися з  таких етапів: надівання протигазу, знання першої медичної допомоги. Високий результат наша команда показала у збиранні та розбиранні автомату Калашнікова. Конкурс з туризму мав на меті перевірку знань компасу. Учні визначали азимут. Завершилось змагання силовою підготовкою.
Перемогу в грі «Джура» уже не перший рік поспіль отримала команда «ДЖУРА» «Бердянського центру професійно- технічної освіти».


Немає коментарів:

Дописати коментар